Причината е водният цикъл, обясни началникът на отдел Транспорт“ Кремена МиневаМнозина

...
Причината е водният цикъл, обясни началникът на отдел Транспорт“ Кремена МиневаМнозина
Коментари Харесай

Защо е спряна допълнителната секция на светофара край Симовата мелница

Причината е " водният цикъл ", обясни началникът на отдел „ Транспорт “ Кремена Минева

Мнозина от водачите в Русе се интересуват за какво е изключено действието на спомагателната секция на светофара при Симовата мелница, която даваше опция за по-голяма пропускливост на транспортните средства в направление към Кооперативния пазар. 

е потърсила отговор от общината, която провежда комисиите по организация и сигурност на придвижването.

Става ясно, че това решение е взето от КОБД след разискване на другите разновидности и координиране с Пътна полиция. Секцията е изключена краткотрайно, до момента в който вървят дейностите по водния план в региона, изясни началникът на отдел „ Транспорт “ Кремена Минева.

Една от главните аргументи са ремонтните действия, които се правят и на кръстовището на пазара в непосредствена непосредственост. Без секцията се пропущат по-малко на брой коли в тази посока. В противоположен случай ще се натрупат доста коли на кръстовището на пазара, където пропускливостта също е дребна. Освен това с краткотрайната организация на придвижване, при която е затворено едното платно на бул. “Христо Ботев “, биха се основали повече предпоставки за произшествия, в случай че работи и спомагателната секция. Затова е било решено водачите да съблюдават главния зелен сигнал на светофара.

Повече детайлности може да чуете във видеото.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР